Mød mig

Kunne du tænke dig at være med til en rav workshop? Eller måske elsker du at komme på julemarked? Jeg deltager løbende i særligt udvalgte begivenheder såsom markeder, yogaretreats og andet: dem samler jeg her! Jeg håber inderligt, at vi ses.

Julemarked 18b
26.-27. november

Julemarked i 18b med kreativt håndværk - alle med base eller ophav i Vestjylland. Jeg ved, at Helle går all in på julehygge, og jeg glæder mig helt vildt! Uden tvivl mit eget "need-to-go", når det kommer til årets julemarkeder.

Nørregade 18b, 7673 Harboøre

Julemarked med rav workshop i Gæstehuset
4. december

Gæstehuset i Lyne er et perfekt eksempel på, hvad der er muligt at skabe i Vestjylland. Jeg er absolut VILD med stedet. Derfor glæder jeg mig ekstra meget, når jeg hos Mette har min debut i et lille rav-værksted. Her kan I komme op til mig og lave jeres helt egen unikke julegave.

Vardevej 93, 6880 Tarm

Yoga-retreat med rav workshop
25. marts 2023

   

“Velkommen til. Og tak dig selv for at give dig tid til at komme og gøre noget godt for dig selv”, siger yogalærer Freja Corell, når du træder ind ad døren. Du er nærmest havnet i en helt anden tid og verden – væk fra hverdagens gøremål.

Denne lørdag er en kulmination af forkælelse gennem yoga, mindfulness samt kreativ fordybelse med naturens elementer som omdrejningspunkt.

Dagen vil udover yoga byde på en rav-workshop, hvor du kan lave dit helt eget unikke smykke.   

Hvorfor yoga og rav? Fordi begge dele tager udgangspunkt i det unikke og vigtigheden af at udvise tillid og ro til at forme sig. En balance mellem at lade sig drive med og forme sig med sine opgivelser, og samtidig være sin egen unikke form. Vi tror derfor begge to på, at krop og sind skal være i balance før man kan være den bedste udgave af sig selv. 

Gennem yogaen vil du blive udfordret og guidet til at mærke steder i din krop, som du måske ikke har mærket i lang tid. Du vil opleve twist og stræk der sætter gang i dit system, som vil give kroppen fornyet energi. Samtidig vil du arbejde dig ind i fordybelsen når du sidder med dit unikke ravstykke i hånden, hvor kun du skal mærke efter hvordan dit smykke skal udformes. Denne fordybelse kan være helt meditativ.

Corell Yoga og Rav & Ro har en del tilfælles. Vi har begge to tilvalgt et liv på vestkysten fremfor vores tidligere storbys liv i hovedstaden fordi vi begge søger ro og fordybelse til at gøre mere af det vi drives af.

Derudover er vi livsnydere til det fulde, hvilket dette retreat også vil bære præg af gennem lækker vegetarisk mad og drikke.

Hvorhenne?
Gæstehuset i Lyne. Vi er ekstremt stolte over at kunne byde jer velkommen i Mette og Jens' smukke Bed & Breakfast, der skaber de perfekte rammer for denne lørdag.

Hvad får du?
4 timers yoga og meditation 

2 timers rav værksted 

1 personligt ravsmykke

1 greenie shake ved ankomst

Dejlig brunch med kaffe & te

Bobler og en lille overraskelse  

Pris: 1299 kr. per person (early bird: skal bookes inden 1. januar 2023)
Herefter er prisen 1499 kr. per person.

Booking på mail hej@gæstehuset.dk eller på tlf. 60 52 30 61.

Der er mulighed for at blive til social dining sammen med os bagefter til en fordelagtig pris. Derudover er der mulighed for at booke overnatning.

OBS. Der er et begrænset antal pladser, så det er efter først til mølle. Vi glæder os helt inderligt til at se jer d. 25. marts, hvor vi sammen hylder sommertiden.